آشپز با حال (با تصویر .عکس. فیلم..ازهمه مهمتر اون فوت آشپزی)

آشپز با حال:(با تصویر .عکس. فیلم.ازهمه مهمتر اون فوت آشپزی که آشپزهای مجالس نمی گن مثل [مرغ مجلس.حرمی که داخلش خلال نارنج.پودر شیر.بدون پیاز و سیر و یا).........

خورش قیمه بادنجان
نویسنده : موحد - ساعت ٤:۱٧ ‎ب.ظ روز سه‌شنبه ۳٠ فروردین ۱۳٩٠
 

 

خورش قیمه بادنجان

خورشت قیمه بادنجان که معرف حضور هموطنان محترم می باشد. اگرچه پختن انواع خورش ایرانی را اکثرا می دانند، اما درآوردن یک خورش جا افتاده و بی عیب و نقص کار دشواری بوده و نیاز به تجربه و دقت بالایی دارد. بهر حال در ادامه مطلب طرز تهیه این خورش با گوشت مرغ آموزش داده شده است.



خورش قیمه بادنجان

خورشت قیمه بادنجان که معرف حضور هموطنان محترم می باشد. اگرچه پختن انواع خورش ایرانی را اکثرا می دانند، اما درآوردن یک خورش جا افتاده و بی عیب و نقص کار دشواری بوده و نیاز به تجربه و دقت بالایی دارد. بهر حال در ادامه مطلب طرز تهیه این خورش با گوشت مرغ آموزش داده شده است.

ن

ن

 مواد لازم برای 2 نفر 

سینه مرغ : 1 عدد 
لپه : 1 استکان 
سیب زمینی : 2 عدد متوسط 
پیاز : 1 عدد 
بادنجان : 1 عدد کوچک 
نمک و فلفل : به مقدار لازم 
سیر : 1 حبه کوچک 
زردچوبه و گرد غوره : به مقدار کافی 
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق مرباخوری 


طرز تهیه


مرحله 1 - ابتدا پیاز را رنده کرده و در کمی روغن تفت دهید.


مرحله 2 - سینه مرغ را به قطعات مربعی شکل برش داده و به پیاز که کمی نرم شده است افزوده و تفت دهید در این زمان زردچوبه، فلفل و گردغوره را اضاف کنید.


 مرحله 3 - لپه را نیم ساعت قبل از استفاده در آب خیسانده سپس از آب خارج کرده و به گوشت افزوده و خوب تفت دهید، اگر به روغن بیشتری نیاز بود اضافه کنید، سپس رب گوجه و سیر رنده شده را افزوده و بعد از کمی تفت دادن 2 تا 3 لیوان آب افزوده و اجازه دهید مواد با یکدیگر بپزند.


 مرحله 4 - سیب زمینی ها را پوست گرفته و خلال کرده و سرخ کنید، سپس نصف آن را در نیم ساعت آخر پخت به خورش افزوده تا مزه دار شود.


 مرحله 5 - بعد از پخت کامل خورش باید غلظت متوسطی داشته باشد، آنرا در خورش خوری ریخته و سیب زمینی خلال شده را وسط آن ریخته و بادنجانهای حلقه ای سرخ شده را دور آن بچینید و همراه با پلو سرو نمایید

تصاویری از خورش آماده را در زیر مشاهده می نمایید.

.