آشپز با حال (با تصویر .عکس. فیلم..ازهمه مهمتر اون فوت آشپزی)

آشپز با حال:(با تصویر .عکس. فیلم.ازهمه مهمتر اون فوت آشپزی که آشپزهای مجالس نمی گن مثل [مرغ مجلس.حرمی که داخلش خلال نارنج.پودر شیر.بدون پیاز و سیر و یا).........

رولت خامه ای 2
نویسنده : موحد - ساعت ٩:۱٠ ‎ب.ظ روز چهارشنبه ۱٤ اردیبهشت ۱۳٩٠
 

رولت خامه ای در دسته کیک های اسفنجی قرار می گیرد که می توانید به صورت کاکائویی نیز آنرا درست نمائید. برای بین رولت می توانید همراه با خامه از شکلات چیپسی یا میوه های خرد شده نیز استفاده نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه رولت خامه ای آشنا می شوید.

 مواد لازم

تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 80 گرم  ( 5 الی 6 قاشق غذاخوری پر)
آرد: 90 گرم  ( 6 الی 7 گرم قاشق غذاخوری پر)
وانیل: 3/1 قاشق چایخوری
عسل: 2/1 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق مربا خوری
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله 1 - فر را با حرارت 200 درحه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله 2 - سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده، زرده ها را با نصف از وانیل و نصف از شکر با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس رنده پوست پرتقال را افزوده و بک هم زده، همزن را خاموش کنید.

مرحله 3 - سفیده ها را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا فرم بگیرند، سپس به مخلوط زرده اضافه کنید.

 


رولت خامه ای 2

 

رولت خامه ای در دسته کیک های اسفنجی قرار می گیرد که می توانید به صورت کاکائویی نیز آنرا درست نمائید. برای بین رولت می توانید همراه با خامه از شکلات چیپسی یا میوه های خرد شده نیز استفاده نمائید. در ادامه مطلب با مواد لازم و طرز تهیه رولت خامه ای آشنا می شوید.

 

 

مواد لازم

تخم مرغ: 5 عدد
شکر: 80 گرم  ( 5 الی 6 قاشق غذاخوری پر)
آرد: 90 گرم  ( 6 الی 7 گرم قاشق غذاخوری پر)
وانیل: 3/1 قاشق چایخوری
عسل: 2/1 قاشق سوپخوری
رنده پوست پرتقال: 1 قاشق مربا خوری
خامه فرم گرفته: به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله 1 - فر را با حرارت 200 درحه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله 2 - سفیده و زرده تخم مرغ ها را جدا کرده، زرده ها را با نصف از وانیل و نصف از شکر با همزن زده تا کرم رنگ و کشدار شود، سپس رنده پوست پرتقال را افزوده و بک هم زده، همزن را خاموش کنید.

مرحله 3 - سفیده ها را با مابقی وانیل و شکر بزنید تا فرم بگیرند، سپس به مخلوط زرده اضافه کنید.

 

 

 

 

مرحله 4 - آرد را که قبلا الک کرده اید در چند نوبت به مخلوط اضافه کرده و با لیسک هم بزنید و در آخر عسل را اضافه کنید.

مرحله 5 - مایه رولت را در قالب 30 در 40 سانت که قبلا کاغذ روغنی انداخته اید ریخته و در سطح قالب صاف کنید، سپس آنرا در فر گرم شده  در طبقه بالا به مدت 10 الی 15 دقیقه قرار دهید.

 

 مرحله 6 - یک دستمال یا حوله را کمی نمناک کرده و روی سطح صافی پهن کنید، سپس یک کاغذ روغنی بزرگتر از اندازه قالب را روی آن قرار دهید.

مرحله 7 - نان رولت را که از داغی افتاده است روی کاغذ برگردانده و به آرامی کاغذ چسبیده به آن را جدا کنید و همان کاغذ را دوباره روی نان بگذارید و نان رولت را همراه با 2 کاغذ زیر و رو و همچنین دستمال نمدار 2 بار رول کرده و باز کنید و در نهایت نان را برگردانده و یکبار دیگر رول کنید.

 

 مرحله 8 - دستمال و کاغذ رویی را از نان جدا کرده، خامه فرم گرفته را روی سطح نان ریخته و صاف کنید، سپس لبه نان را با دست به داخل فشار دهید تا هنگام رول کردن از جای خود تکان نخورد.

 مرحله 9 - نان را به کمک کاغذ روغنی آرام رول کرده و در همان کاغذ پیچانده و به مدت 24 ساعت در فریزر قرار دهید سپس به دلخواه تزئین کرده و سرو نمائید.

نکات

 

  • خامه فرم گرفته یا شیرین شده را می توانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید، سپس به مقدار لازم از آن جدا کرده و اجازه دهید تا نرم شود، سپس با همزن زده تا جائیکه جای پره های همزن روی خامه بماند و خامه از ظرف نریزد. بهتر است ظرف خامه را روی ظرفی حاوی یخ بگذارید تا فرم پذیری بهتر باشد.
  • در صورتیکه بخواهید نان را کاکائویی کنید به هر میزان که از پودر کاکائو استفاده می کنید به همان مقدار از آرد کم کنید.
  •  

    title1           title2           title3           title4           title1 title2 title3 title4